ImmobiliënForum van Charleroi en Zuid-Henegouw

19 oktober 2017
Palais des Beaux-Arts van Charleroi

Gratis Deelname, registratie gewenst.
De steden en gemeenten van Charleroi en Zuid Henegouw en de publieke operatoren organiseren de vierde editie van de immobiliën forum: Een niet te missen evenement om de investeringsmogelijkheden in de streek van Charleroi en de Zuid-Henegouw te ontdekken, ontwikkeling van publieke-privé partnerschappen en nieuwe zakelijke opportuniteiten te creëren.

Meer

Programma

donderdag 19/10

Retour
Vroeger

11u

Opening van de tentoonstelling ruimte & networking

14u – 15u30

Conferentie Charleroi Creative: Building Information Model Met Assar Architects, Cenaero en IGRETEC

18u30

Conferentie

20u30

Walking diner

Suite
Later

Ontdekt gepresenteerde projecten

Ontdek de projecten en potentiele investeringen voorgesteld door de steden en gemeenten in de regio van Charleroi en Zuid Henegouwen en door verschillende publieke exploitanten gepresenteerd op de Immobiliën Forum.
Innovatieve ontwikkelingen, verrassende en ambitieus!

Ontdek ze!

Het Immobiliën Forum in enkele woorden

Sinds 2014 valoriseert het Forum de vastgoedsector en economische projecten van ons gebied, benadrukt de opportuniteiten en biedt een plaats aan om te ontmoeten en uitwissellen voor actoren van de wereld van de vastgoedsector, de openbare instellingen en de potentiële investeerders.

Ontdekt het programma !

 

Een organisatie van IGRETEC en Strategische ontwikkeling Comité van de regio Charleroi en Zuid-Henegouw in samenwerking met de steden en gemeenten van de regio en verschillende publieke instellingen.